Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (2-2) || Super Lig 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 17:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het zondag 9 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (2-2)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Rizespor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. M. Batshuayi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beşiktaş vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rizespor kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Pohjanpalo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette E. Ilkhan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Pohjanpalo de 2-2 maakte voor Rizespor. In de 85e minuut moest Rizespor verder met een man minder, nadat G. Gonul een tweede gele kaart kreeg. Na 86 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat F. Montero zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rizespor - Besiktas 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor G. Gonul Rizespor
25' Penalty Beşiktaş Penalty M. Batshuayi Beşiktaş 0-1
55' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
56' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo met assist van F. Boldrin Rizespor 1-1
60' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt E. Ilkhan met assist van G. Yalcin Beşiktaş 1-2
61' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor A. Umar Rizespor
61' Wissel Rizespor Wissel B. Dabo voor T. Boyd Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel E. Sabo voor D. Djokovic Rizespor
63' Wissel Beşiktaş Wissel S. Saatci voor D. Vida Beşiktaş
68' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo Rizespor 2-2
78' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor F. Montero Beşiktaş
79' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Baiano Fabricio Rizespor
82' Wissel Beşiktaş Wissel G. Tore voor G. Yalcin Beşiktaş
84' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor Baiano Fabricio Rizespor
85' Tweede gele kaart Rizespor Tweede gele kaart voor G. Gonul Rizespor
86' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor F. Montero Beşiktaş
87' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Umar Rizespor
89' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor F. Boldrin Rizespor
89' Wissel Beşiktaş Wissel R. Yilmaz voor U. Meras Beşiktaş
90' Wissel Rizespor Wissel E. H. Topcu voor J. Pohjanpalo Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Besiktas
Opstellingen Rizespor - Besiktas
De opstellingen van Rizespor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.