Nabeschouwing Rizespor - Galatasaray (2-3) || Super Lig 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Rizespor het zondag 3 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Galatasaray (2-3)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 2-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Galatasaray kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Mostafa Mohamed. Rizespor kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Pohjanpalo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette J. Pohjanpalo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rizespor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Mostafa Mohamed de 2-2 maakte voor Galatasaray. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 86e minuut werd B. Kutlu van Galatasaray met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Galatasaray met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 88 minuten was het F. Boldrin van Rizespor de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-1 bleef. Het lukte Galatasaray in de 101e minuut toch nog om weer op voorsprong te komen. Het was O. Morutan die de 2-3 wist te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Rizespor - Galatasaray 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mostafa Mohamed Galatasaray 0-1
17' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo met assist van E. Sabo Rizespor 1-1
25' Doelpunt Rizespor Doelpunt J. Pohjanpalo Rizespor 2-1
32' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Ozturk Galatasaray
37' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor E. Sabo Rizespor
40' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor F. Muslera Galatasaray
42' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mostafa Mohamed Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel H. Dervisoglu voor T. Antalyali Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor P. van Aanholt Galatasaray
58' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor S. Ay Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel T. Cetin voor G. Akkan Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel Y. Bolasie voor E. Sabo Rizespor
62' Wissel Rizespor Wissel L. Phiri voor A. Umar Rizespor
65' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
67' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Y. Bolasie Rizespor
72' Wissel Galatasaray Wissel K. Akturkoglu voor S. Feghouli Galatasaray
75' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mostafa Mohamed met assist van O. Bayram Galatasaray 2-2
85' Wissel Rizespor Wissel A. Koc voor C. Sertel Rizespor
86' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor B. Kutlu Galatasaray
88' Penalty gemist Rizespor Penalty gemist F. Boldrin Rizespor
91' Wissel Galatasaray Wissel O. Morutan voor R. Babel Galatasaray
91' Wissel Galatasaray Wissel M. Diagne voor Mostafa Mohamed Galatasaray
95' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor T. Cetin Rizespor
95' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor F. Boldrin Rizespor
101' Doelpunt Galatasaray Doelpunt O. Morutan met assist van M. Diagne Galatasaray 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Galatasaray
Opstellingen Rizespor - Galatasaray
De opstellingen van Rizespor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.