In de Super Lig neemt Rizespor het zaterdag 27 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Kayserispor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door S. Ay, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rizespor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Kayserispor
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
81
80
Gevaarlijke aanvallen
52
62
Passes
446
381
Overtredingen
12
13
Buitenspel
3
0
Corners
5
5
Wissels
4
4
LIVE Rizespor - Kayserispor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Rizespor Doelpunt S. Ay met assist van F. Boldrin Rizespor 1-0
55' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mane voor I. Akdag Kayserispor
56' Wissel Kayserispor Wissel G. Sazdagi voor M. Pektemek Kayserispor
73' Wissel Rizespor Wissel D. Hummet voor T. Boyd Rizespor
73' Wissel Rizespor Wissel Y. Pehlivan voor J. Pohjanpalo Rizespor
73' Wissel Kayserispor Wissel K. Y. Subasi voor L. Carole Kayserispor
80' Wissel Kayserispor Wissel R. Civelek voor I. Parlak Kayserispor
84' Wissel Rizespor Wissel A. Potuk voor E. Sabo Rizespor
86' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Carlos Mane Kayserispor
93' Wissel Rizespor Wissel B. Dabo voor A. Umar Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Kayserispor
Opstellingen Rizespor - Kayserispor
De opstellingen van Rizespor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Hamza Hamzaoğlu
Wissels Rizespor
# Speler Pos.
1 Tarık Çetin K
35 Alberk Koç V
22 Emir Han Topçu V
29 Nathan Monzango V
4 Alper Potuk M
21 Lebogang Phiri M
14 Bryan Dabo M
6 Yasin Pehlivan M
7 Loïc Rémy A
19 Deniz Hümmet A
Voorbeschouwing Rizespor - Kayserispor

Rizespor en Kayserispor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rizespor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 5
Winst Kayserispor 8
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 20e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rizespor - Kayserispor Opstelling Rizespor Opstelling Kayserispor Live Rizespor - Kayserispor Live Rizespor - Kayserispor kijken Rizespor - Kayserispor kijken Live Rizespor - Kayserispor stream Rizespor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Kayserispor Uitslag Rizespor - Kayserispor Statistieken Rizespor - Kayserispor Super Lig 2021/2022 Rizespor - Kayserispor wedden Rizespor - Kayserispor gokken Rizespor - Kayserispor Unibet