Nabeschouwing Sivasspor - Altay (2-1) || Super Lig 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zondag 20 maart 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Altay. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Altay (2-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Altay is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Rodriguez, waarmee Altay met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Kayode, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette M. Yatabare zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sivasspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Atilla Karaoğlan, waardoor Sivasspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Altay 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Sivasspor Wissel U. Ciftci voor Z. Erdal Sivasspor
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Fajr Sivasspor
46' Gele kaart Altay Gele kaart voor C. Gulselam Altay
54' Doelpunt Altay Doelpunt M. Rodriguez met assist van C. Pinares Altay 0-1
58' Wissel Sivasspor Wissel M. Konate voor S. Yilmaz Sivasspor
59' Wissel Sivasspor Wissel K. Kesgin voor F. Fajr Sivasspor
71' Wissel Altay Wissel K. Karatas voor M. Naderi Altay
71' Wissel Altay Wissel A. Y. Rayan voor M. Paixao Altay
71' Wissel Altay Wissel Z. Yildirim voor C. Pinares Altay
73' Gele kaart Altay Gele kaart voor A. Poko Altay
76' Wissel Sivasspor Wissel M. Yatabare voor F. Ulvestad Sivasspor
78' Doelpunt Sivasspor Doelpunt O. Kayode met assist van D. Goutas Sivasspor 1-1
86' Wissel Altay Wissel E. Erdogan voor L. Kappel Altay
89' Wissel Altay Wissel C. Gulselam voor M. Rodriguez Altay
91' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van A. Vural Sivasspor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Altay
Opstellingen Sivasspor - Altay
De opstellingen van Sivasspor en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Altay zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Altay

Sivasspor en Altay treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Altay in de Super Lig vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sivasspor 0
Winst Altay 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 14e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.