Nabeschouwing Sivasspor - Giresunspor (0-0) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 11:30 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zaterdag 6 november 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Giresunspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Giresunspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Giresunspor (0-0)

De Super Lig 2021/2022 wedstrijd tussen Sivasspor en Giresunspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor U. Ciftci in de 84e minuut, waardoor Sivasspor met een man minder kwam te staan. In de 88e minuut kreeg H. Traore van Giresunspor voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Giresunspor de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Sivasspor en Giresunspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Giresunspor kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Kort daarna blies scheidsrechter Ümit Öztürk voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Sivasspor - Giresunspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Giresunspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Z. Yavru Giresunspor
16' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor S. Doukara Giresunspor
20' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor O. Kayode Sivasspor
51' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor Flavio Giresunspor
69' Wissel Sivasspor Wissel L. James voor M. Yatabare Sivasspor
70' Wissel Giresunspor Wissel I. Balde voor S. Doukara Giresunspor
76' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor Pedro Henrique Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel F. Ulvestad voor H. Arslan Sivasspor
79' Gele kaart Giresunspor Gele kaart voor H. Traore Giresunspor
80' Wissel Giresunspor Wissel J. Pelupessy voor M. Suleymanov Giresunspor
84' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor U. Ciftci Sivasspor
86' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor F. Fajr Sivasspor
88' Tweede gele kaart Giresunspor Tweede gele kaart voor H. Traore Giresunspor
93' Wissel Giresunspor Wissel H. Bilazer voor Serginho Giresunspor
93' Wissel Giresunspor Wissel E. Akdag voor Flavio Giresunspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Giresunspor
Opstellingen Sivasspor - Giresunspor
De opstellingen van Sivasspor en Giresunspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Giresunspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Giresunspor

Sivasspor en Giresunspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Giresunspor elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Sivasspor 0
Winst Giresunspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 14e positie staat, terwijl we Giresunspor terugvinden op de 18e plaats.