Nabeschouwing Sivasspor - Hatayspor (4-0) || Super Lig 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 14:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Sivasspor het zondag 28 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Hatayspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Hatayspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Hatayspor (4-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Hatayspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Pedro Henrique maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sivasspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sivasspor vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yatabare op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee M. Yatabare zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 54e minuut moest Hatayspor verder met een man minder, nadat R. Ribeiro een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Sivasspor geen gas terug, waardoor in de 86e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Yatabare.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Hatayspor 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Hatayspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Sivasspor Penalty Pedro Henrique Sivasspor 1-0
43' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van M. Gradel Sivasspor 2-0
45' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor M. Boudjemaa Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel M. Mert voor M. Boudjemaa Hatayspor
46' Wissel Hatayspor Wissel S. Falette voor B. Oksuz Hatayspor
48' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van M. Gradel Sivasspor 3-0
54' Gele kaart Hatayspor Gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
54' Tweede gele kaart Hatayspor Tweede gele kaart voor R. Ribeiro Hatayspor
66' Wissel Hatayspor Wissel I. Sackey voor A. El Kaabi Hatayspor
66' Wissel Hatayspor Wissel D. Saint-Louis voor S. Lobjanidze Hatayspor
67' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Pedro Henrique Sivasspor
72' Wissel Sivasspor Wissel H. Arslan voor F. Ulvestad Sivasspor
72' Wissel Sivasspor Wissel O. Kayode voor Pedro Henrique Sivasspor
82' Wissel Sivasspor Wissel O. Azubuike voor K. Kesgin Sivasspor
86' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van M. Gradel Sivasspor 4-0
87' Wissel Hatayspor Wissel M. Kamara voor A. Traore Hatayspor
91' Wissel Sivasspor Wissel A. Oguz voor F. Fajr Sivasspor
91' Wissel Sivasspor Wissel M. Ergin voor M. Yatabare Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Hatayspor
Opstellingen Sivasspor - Hatayspor
De opstellingen van Sivasspor en Hatayspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hatayspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ömer Erdogan
Voorbeschouwing Sivasspor - Hatayspor

Sivasspor en Hatayspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Hatayspor in de Super Lig vond plaats op 3 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Sivasspor en Hatayspor eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 0
Winst Hatayspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 16e positie staat, terwijl we Hatayspor terugvinden op de 2e plaats.