Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2021/2022

Maandag 23 augustus 2021 - 18:15 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Trabzonspor het maandag 23 augustus 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. A. Bakasetas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Trabzonspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Trabzonspor vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nwakaeme op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Sivasspor om te scoren. M. Gradel was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 70e minuut was het Sivasspor dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van I. Cofie, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen, waardoor Trabzonspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor O. Azubuike Sivasspor
15' Penalty Trabzonspor Penalty A. Bakasetas Trabzonspor 1-0
32' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor V. Hugo Trabzonspor
47' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme Trabzonspor 2-0
54' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor O. Azubuike Sivasspor
61' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor Gervinho Trabzonspor
62' Wissel Sivasspor Wissel J. Felix voor H. Arslan Sivasspor
62' Wissel Sivasspor Wissel S. Yilmaz voor M. Yatabare Sivasspor
70' Penalty gemist Sivasspor Penalty gemist M. Gradel Sivasspor
70' Doelpunt Sivasspor Doelpunt I. Cofie Sivasspor 2-1
72' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Nwakaeme Trabzonspor
75' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
75' Wissel Trabzonspor Wissel A. Cornelius voor A. Nwakaeme Trabzonspor
78' Wissel Sivasspor Wissel L. James voor A. Oguz Sivasspor
78' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor M. Gradel Sivasspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel B. Koita voor Djaniny Trabzonspor
92' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor U. Cakir Trabzonspor
95' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Vural Sivasspor
95' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor A. Bakasetas Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Sivasspor
Opstellingen Trabzonspor - Sivasspor
De opstellingen van Trabzonspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Trabzonspor - Sivasspor

Trabzonspor en Sivasspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Sivasspor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 14
Winst Sivasspor 8
Gelijkspel 8
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.