Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük (3-4) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het vrijdag 17 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük (3-4)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Fatih Karagümrük is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 3-4 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door B. Tetteh, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Yeni Malatyaspor vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Eskihellac op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist Fatih Karagümrük de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Bertolacci.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Yeni Malatyaspor vergroot nadat M. Chouiar de 3-1 wist te scoren. In de 44e minuut kwam Fatih Karagümrük weer dichterbij, nadat A. Pesic de stand terug wist te brengen naar 3-2. Na 61 minuten kon J. Nshimirimana van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Yeni Malatyaspor het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 76e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was A. Pesic die de score op 3-3 zette en daarmee Fatih Karagümrük weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door A. Bertolacci van Fatih Karagümrük die daarmee in de 88e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hüseyin Göçek bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

LIVE Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt B. Tetteh met assist van O. Haddadi Yeni Malatyaspor 1-0
23' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Oztumer Fatih Karagümrük
24' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Eskihellac met assist van M. Chouiar Yeni Malatyaspor 2-0
30' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Bertolacci met assist van E. Tatli Fatih Karagümrük 2-1
37' Wissel Fatih Karagümrük Wissel S. Ahmetoglu voor V. Hedenstad Fatih Karagümrük
40' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Chouiar met assist van A. Buyuk Yeni Malatyaspor 3-1
44' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Pesic met assist van J. Balkovec Fatih Karagümrük 3-2
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel J. Durmaz voor E. Tatli Fatih Karagümrük
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel J. Nshimirimana voor M. Sarikaya Yeni Malatyaspor
48' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Ciftpinar Yeni Malatyaspor
49' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor D. Ndong Yeni Malatyaspor
55' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
57' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor E. Zukanovic Fatih Karagümrük
61' Tweede gele kaart Yeni Malatyaspor Tweede gele kaart voor J. Nshimirimana Yeni Malatyaspor
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel K. Frei voor Y. Karamoh Fatih Karagümrük
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel C. Erkin voor J. Balkovec Fatih Karagümrük
67' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Chouiar Yeni Malatyaspor
67' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor A. Bertolacci Fatih Karagümrük
76' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Pesic Fatih Karagümrük 3-3
77' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Mor voor E. Oztumer Fatih Karagümrük
80' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel H. Osman voor B. Tetteh Yeni Malatyaspor
81' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel P. Awuku voor O. Haddadi Yeni Malatyaspor
83' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor P. Awuku Yeni Malatyaspor
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Kaya voor M. Chouiar Yeni Malatyaspor
88' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Bertolacci met assist van C. Erkin Fatih Karagümrük 3-4
99' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Aabid Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.