Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (1-2) || Super Lig 2021/2022

Vrijdag 14 januari 2022 - 18:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Yeni Malatyaspor het vrijdag 14 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe (1-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Eskihellac, waarmee Yeni Malatyaspor met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Emir in de 15e minuut zorgde er even later voor dat Göztepe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette Lourency zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Göztepe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yeni Malatyaspor - Göztepe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Eskihellac met assist van K. Ozer Yeni Malatyaspor 1-0
15' Penalty Göztepe Penalty B. Emir Göztepe 1-1
24' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Akbunar Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Akbunar Göztepe
49' VAR: Afgekeurd doelpunt H. Akbunar Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel H. Akbunar Göztepe
56' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Aabid voor S. Kaya Yeni Malatyaspor
68' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor M. Baku Göztepe
69' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor H. Akbunar Göztepe
73' Doelpunt Göztepe Doelpunt Lourency met assist van O. Nwobodo Göztepe 1-2
79' Wissel Göztepe Wissel A. Jahovic voor C. Ndiaye Göztepe
79' Wissel Göztepe Wissel Y. Kayan voor H. Akbunar Göztepe
82' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel K. Kanatsizkus voor N. Dicko Yeni Malatyaspor
82' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel S. Mallan voor K. Ozer Yeni Malatyaspor
82' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel P. Awuku voor Wallace Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Göztepe
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Göztepe
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Göztepe

Yeni Malatyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Yeni Malatyaspor favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 4
Winst Göztepe 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 20e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.