Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (5-0) || Tipico Bundesliga 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2019/2020 neemt Rapid Wien het zondag 15 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Admira (5-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Admira is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 5-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door P. Schobesberger, waarmee Rapid Vienna met 1-0 de leiding nam. Rapid Vienna vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Barac op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Rapid Vienna, waarmee M. Ullmann zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rapid Vienna geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Badji. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Rapid Vienna. Deze werd gescoord door D. Ljubicic in de 81e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andreas Heiß en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Rapid Wien.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Admira
Goals
5
0
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
3
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
153
89
Gevaarlijke aanvallen
110
44
Passes
566
284
Overtredingen
11
16
Buitenspel
1
1
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Rapid Wien - Admira 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bakis Admira
29' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Hjulmand Admira
46' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Fountas Rapid Vienna
47' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt P. Schobesberger met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 1-0
54' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Barac met assist van C. Dibon Rapid Vienna 2-0
57' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Ullmann Rapid Vienna
60' Wissel Rapid Vienna Wissel A. Badji voor K. Kitagawa Rapid Vienna
61' Wissel Admira Wissel B. Cmiljanic voor D. Starkl Admira
61' Wissel Admira Wissel E. Hoffer voor S. Bakis Admira
64' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt M. Ullmann met assist van P. Schobesberger Rapid Vienna 3-0
65' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt A. Badji met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 4-0
67' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Murg voor T. Fountas Rapid Vienna
69' Wissel Admira Wissel P. Petlach voor S. Paintsil Admira
79' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor P. Schobesberger Rapid Vienna
81' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt D. Ljubicic Rapid Vienna 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Admira
Opstellingen Rapid Wien - Admira
De opstellingen van Rapid Wien en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Admira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
25 Paul Gartler K
20 Maximilian Hofmann V
22 Filip Stojković V
47 Dalibor Velimirovic V
10 Thomas Murg M
27 Aliou Badji A
36 Kelvin Arase A
Formatie 4-2-3-1
Coach Klaus Schmidt
Wissels Admira
# Speler Pos.
30 Christoph Haas K
23 Pascal Petlach V
37 Leonardo Lukacevic V
20 Marco Kadlec M
29 M
9 Boris Cmiljanić A
16 Erwin Hoffer A
Voorbeschouwing Rapid Wien - Admira

Rapid Wien en Admira treffen elkaar in de 7e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Heiß en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Admira slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 16
Winst Admira 8
Gelijkspel 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 6e positie staat, terwijl we Admira terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rapid Wien - Admira Opstelling Rapid Wien Opstelling Admira Live Rapid Wien - Admira Live Rapid Wien - Admira kijken Rapid Wien - Admira kijken Live Rapid Wien - Admira stream Rapid Wien - Admira Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Admira Uitslag Rapid Wien - Admira Statistieken Rapid Wien - Admira Tipico Bundesliga 2019/2020 Rapid Wien - Admira wedden Rapid Wien - Admira gokken Rapid Wien - Admira Unibet