Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten (6-0) || Tipico Bundesliga

Zondag 15 september 2019 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Rheindorf Altach het zondag 15 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen St. Pölten. De wedstrijd wordt gespeeld in Cashpoint Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten (6-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en St. Pölten is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 6-0 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Berisha, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Luan zorgde ervoor dat Rheindorf Altach op 2-0 kwam te staan in de 30e minuut. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Rheindorf Altach, waarmee E. Schreiner zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Rheindorf Altach geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Jamnig. In de 75e minuut moest St. Pölten verder met een man minder, nadat M. Haas een tweede gele kaart kreeg. In de 76e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Rheindorf Altach speler M. Berisha. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 92e minuut was het Rheindorf Altach dat via E. Schreiner de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Rheindorf Altach, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - St. Pölten
Goals
6
0
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Aanvallen
99
80
Gevaarlijke aanvallen
76
47
Overtredingen
4
11
Buitenspel
2
1
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Rheindorf Altach - St. Pölten 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Ambichl St. Pölten
28' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Berisha Rheindorf Altach 1-0
30' Eigen doelpunt Rheindorf Altach Eigen doelpunt Luan Rheindorf Altach 2-0
33' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt E. Schreiner met assist van M. Berisha Rheindorf Altach 3-0
41' Wissel St. Pölten Wissel N. Steiner voor S. Ingolitsch St. Pölten
47' Wissel St. Pölten Wissel T. Vollnhofer voor C. Riegler St. Pölten
51' Gele kaart St. Pölten Gele kaart voor M. Haas St. Pölten
61' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt F. Jamnig met assist van M. Berisha Rheindorf Altach 4-0
62' Wissel St. Pölten Wissel R. Gartler voor A. Vucenovic St. Pölten
64' Wissel Rheindorf Altach Wissel L. Nussbaumer voor S. Gouet Rheindorf Altach
70' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Gebauer voor F. Jamnig Rheindorf Altach
75' Tweede gele kaart St. Pölten Tweede gele kaart voor M. Haas St. Pölten
76' Penalty Rheindorf Altach Penalty M. Berisha Rheindorf Altach 5-0
80' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor M. Fischer Rheindorf Altach
92' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt E. Schreiner Rheindorf Altach 6-0
Opstellingen Rheindorf Altach - St. Pölten
De opstellingen van Rheindorf Altach en St. Pölten zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en St. Pölten zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Alex Pastoor
Formatie 4-2-3-1
Coach Alexander Schmidt
Wissels St. Pölten
# Speler Pos.
32 Thomas Vollnhofer K
25 Noah Steiner V
17 Ahmet Muhamedbegovic V
20 Daniel Schütz M
4 Dominik Hofbauer M
18 Martin Rasner M
7 René Gartler A
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten

Rheindorf Altach en St. Pölten treffen elkaar in de 7e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rheindorf Altach en St. Pölten elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 0
Winst St. Pölten 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 11e positie staat, terwijl we St. Pölten terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rheindorf Altach - St. Pölten Opstelling Rheindorf Altach Opstelling St. Pölten Live Rheindorf Altach - St. Pölten Live Rheindorf Altach - St. Pölten kijken Rheindorf Altach - St. Pölten kijken Live Rheindorf Altach - St. Pölten stream Rheindorf Altach - St. Pölten Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - St. Pölten Uitslag Rheindorf Altach - St. Pölten Statistieken Rheindorf Altach - St. Pölten Tipico Bundesliga 2019/2020 Rheindorf Altach - St. Pölten wedden Rheindorf Altach - St. Pölten gokken Rheindorf Altach - St. Pölten Unibet