Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (2-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt LASK Linz het zondag 13 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de LASK Linz - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Austria Klagenfurt (2-2)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen LASK Linz en Austria Klagenfurt geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Raguz, waarmee LASK Linz met 1-0 de leiding nam. In de 65e minuut kreeg P. Michorl van LASK Linz voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor LASK Linz de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte T. Mahrer namens Austria Klagenfurt in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 76e minuut was het LASK Linz dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Jovicic. In de 91e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Austria Klagenfurt speler T. Gemicibasi. In de 96e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. T. Gemicibasi van Austria Klagenfurt was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE LASK Linz - Austria Klagenfurt 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
14' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Raguz met assist van M. Potzmann LASK Linz 1-0
27' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
45' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor A. Schlager LASK Linz
49' Wissel Austria Klagenfurt Wissel L. Fridrikas voor F. Rieder Austria Klagenfurt
64' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Roberts voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
64' Wissel LASK Linz Wissel B. Jovicic voor J. Holland LASK Linz
64' Wissel LASK Linz Wissel P. Wiesinger voor F. Twardzik LASK Linz
65' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
73' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt T. Mahrer met assist van M. Pink Austria Klagenfurt 1-1
76' Doelpunt LASK Linz Doelpunt B. Jovicic met assist van M. Raguz LASK Linz 2-1
79' Wissel LASK Linz Wissel A. Gruber voor T. Goiginger LASK Linz
87' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Jaritz voor T. Schumacher Austria Klagenfurt
87' Wissel Austria Klagenfurt Wissel D. Pecirep voor L. Fridrikas Austria Klagenfurt
89' Wissel LASK Linz Wissel F. Luckeneder voor S. Horvath LASK Linz
91' Penalty Austria Klagenfurt Penalty T. Gemicibasi Austria Klagenfurt 2-2
96' Rode kaart Austria Klagenfurt Rode kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Austria Klagenfurt
Opstellingen LASK Linz - Austria Klagenfurt
De opstellingen van LASK Linz en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.