Nabeschouwing Admira - Austria Klagenfurt (4-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Admira het zaterdag 31 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Austria Klagenfurt (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Stefan Ebner geëindigd in een 4-0 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Gezos in de 9e minuut, waardoor Austria Klagenfurt met een man minder kwam te staan. In de 37e minuut moest N. Wimmer van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Stefan Ebner een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Austria Klagenfurt verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 67e minuut gemaakt door S. Zwierschitz waardoor Admira met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte O. Babuscu de voorsprong door in de 70e minuut de 2-0 te scoren voor Admira. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Admira, waarmee O. Babuscu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 92e minuut viel het vierde doelpunt voor Admira nadat E. Aiwu de bal in het doel wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Admira.

LIVE Admira - Austria Klagenfurt 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Austria Klagenfurt Rode kaart voor K. Gezos Austria Klagenfurt
16' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Mustapha Admira
37' Rode kaart Austria Klagenfurt Rode kaart voor N. Wimmer Austria Klagenfurt
42' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Jaritz voor G. Amanda Austria Klagenfurt
49' Wissel Admira Wissel O. Babuscu voor N. Datkovic Admira
50' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Zwierschitz Admira
51' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor M. Pink Austria Klagenfurt
53' Wissel Austria Klagenfurt Wissel P. Hutter voor H. Paul Austria Klagenfurt
59' Wissel Admira Wissel F. Ristanic voor L. Kronberger Admira
59' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor D. Starkl Admira
67' Doelpunt Admira Doelpunt S. Zwierschitz met assist van L. Lukacevic Admira 1-0
70' Doelpunt Admira Doelpunt O. Babuscu Admira 2-0
74' Wissel Admira Wissel W. Vorsager voor L. Malicsek Admira
74' Wissel Admira Wissel S. Auer voor S. Zwierschitz Admira
77' Doelpunt Admira Doelpunt O. Babuscu met assist van L. Lukacevic Admira 3-0
77' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Markelic voor P. Greil Austria Klagenfurt
77' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Maciejewski voor A. Andersson Austria Klagenfurt
86' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
92' Doelpunt Admira Doelpunt E. Aiwu met assist van L. Lukacevic Admira 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Austria Klagenfurt
Opstellingen Admira - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Admira en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.