Nabeschouwing Admira - Rheindorf Altach (2-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Admira het zaterdag 2 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Rheindorf Altach (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 2-0 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door T. Ebner, waarmee Admira met 1-0 de leiding nam. Admira vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mustapha op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Admira.

LIVE Admira - Rheindorf Altach 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor P. Ndiaye Rheindorf Altach
9' Doelpunt Admira Doelpunt T. Ebner Admira 1-0
21' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
37' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Mischitz Rheindorf Altach
52' Doelpunt Admira Doelpunt S. Mustapha Admira 2-0
57' Wissel Admira Wissel P. Schmiedl voor S. Zwierschitz Admira
62' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor F. Strauss Rheindorf Altach
62' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor P. Ndiaye Rheindorf Altach
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Bukta voor S. Mischitz Rheindorf Altach
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Abdijanovic voor N. Bischof Rheindorf Altach
73' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Zwischenbrugger Rheindorf Altach
75' Wissel Admira Wissel L. Lukacevic voor L. Kronberger Admira
75' Wissel Admira Wissel I. Elmkies voor T. Ebner Admira
78' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Tartarotti Rheindorf Altach
81' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Schreiner voor N. Iyobosa Edokpolor Rheindorf Altach
87' Gele kaart Admira Gele kaart voor L. Malicsek Admira
90' Gele kaart Admira Gele kaart voor M. Ostrzolek Admira
93' Gele kaart Admira Gele kaart voor R. Kerschbaum Admira
93' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor J. Ganda Admira
95' Gele kaart Admira Gele kaart voor N. Datkovic Admira
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Rheindorf Altach
Opstellingen Admira - Rheindorf Altach
De opstellingen van Admira en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.