Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Rapid Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Klagenfurt het zaterdag 16 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Rapid Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Mahrer in de 22e minuut, waardoor Austria Klagenfurt met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 38 minuten was het T. Fountas die Rapid Vienna op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte G. Amanda namens Austria Klagenfurt in de 87e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Austria Klagenfurt - Rapid Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Austria Klagenfurt Rode kaart voor T. Mahrer Austria Klagenfurt
36' Wissel Austria Klagenfurt Wissel P. Hutter voor T. Maciejewski Austria Klagenfurt
38' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas Rapid Vienna 0-1
38' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor D. Petrovic Rapid Vienna
45' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor T. Fountas Rapid Vienna
58' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
65' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Greiml Rapid Vienna
68' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor T. Ballo Rapid Vienna
68' Wissel Rapid Vienna Wissel E. Aiwu voor R. Ljubicic Rapid Vienna
78' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor M. Grull Rapid Vienna
78' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Grahovac voor T. Fountas Rapid Vienna
87' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt G. Amanda Austria Klagenfurt 1-1
87' Wissel Austria Klagenfurt Wissel I. Saravanja voor F. Rieder Austria Klagenfurt
87' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Jaritz voor T. Schumacher Austria Klagenfurt
87' Wissel Austria Klagenfurt Wissel G. Amanda voor P. Hutter Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Rapid Wien
Opstellingen Austria Klagenfurt - Rapid Wien
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.