Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Hartberg het zondag 24 oktober 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rapid Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Hartberg en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Fountas, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hartberg het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 98e minuut was het namelijk T. Rotter die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hartberg - Rapid Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt T. Fountas Rapid Vienna 0-1
16' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor D. Avdijaj Hartberg
42' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Grahovac Rapid Vienna
46' Wissel Hartberg Wissel M. Horvat voor N. Belakovic Hartberg
53' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor L. Greiml Rapid Vienna
72' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor T. Fountas Rapid Vienna
72' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Kitagawa voor E. Kara Rapid Vienna
75' Wissel Hartberg Wissel S. Paintsil voor D. Avdijaj Hartberg
75' Wissel Hartberg Wissel M. Schantl voor D. Stec Hartberg
79' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor T. Rotter Hartberg
81' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Oswald voor M. Grull Rapid Vienna
82' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor T. Ballo Rapid Vienna
82' Wissel Hartberg Wissel G. Lemoine voor T. Kainz Hartberg
96' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor R. Ljubicic Rapid Vienna
98' Doelpunt Hartberg Doelpunt T. Rotter Hartberg 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rapid Wien
Opstellingen Hartberg - Rapid Wien
De opstellingen van Hartberg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.