Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (3-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Hartberg het zondag 3 oktober 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz (3-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 3-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Horvat, waarmee Hartberg met 1-0 de leiding nam. Hartberg vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Niemann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sturm Graz vervolgens op 2-1. Het was J. Jantscher die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Hartberg vergroot nadat P. Sturm de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sturm Graz dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Niangbo de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel Schüttengruber bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Hartberg.

Wedstrijdstatistieken Hartberg - Sturm Graz
Goals
3
2
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
19
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
72
140
Gevaarlijke aanvallen
29
69
Passes
294
455
Overtredingen
17
11
Buitenspel
2
4
Corners
1
10
Wissels
5
5
LIVE Hartberg - Sturm Graz 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Wissel Hartberg Wissel R. Sallinger voor R. Swete Hartberg
18' Doelpunt Hartberg Doelpunt M. Horvat met assist van J. Heil Hartberg 1-0
22' Doelpunt Hartberg Doelpunt N. Niemann met assist van J. Heil Hartberg 2-0
35' Wissel Hartberg Wissel M. Steinwender voor M. Gollner Hartberg
46' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor A. Kuen Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor A. Dante Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor M. Sarkaria Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel J. Gazibegovic voor L. Jager Sturm Graz
48' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor J. Heil Hartberg
49' Penalty Sturm Graz Penalty J. Jantscher Sturm Graz 2-1
75' Wissel Hartberg Wissel M. A. Schmerbock voor D. Avdijaj Hartberg
75' Wissel Hartberg Wissel P. Sturm voor N. Niemann Hartberg
75' Wissel Hartberg Wissel P. Erhardt voor J. Heil Hartberg
81' Doelpunt Hartberg Doelpunt P. Sturm met assist van T. Kainz Hartberg 3-1
81' Wissel Sturm Graz Wissel D. Affengruber voor N. Geyrhofer Sturm Graz
88' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Niangbo met assist van J. Jantscher Sturm Graz 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Sturm Graz
Opstellingen Hartberg - Sturm Graz
De opstellingen van Hartberg en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Kurt Russ
Basiselftal Hartberg
# Speler Pos.
1 Rene Swete K
31 Thomas Rotter V
16 Mario Sonnleitner V
5 Manfred Gollner V
14 Christian Klem V
22 David Stec V
11 Matija Horvat M
23 Tobias Kainz M
28 Jürgen Heil M
77 Donis Avdijaj A
10 Noel Niemann A
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Hartberg - Sturm Graz

Hartberg en Sturm Graz treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartberg en Sturm Graz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 26 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sturm Graz favoriet. 4 keer wist de ploeg van Hartberg te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hartberg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hartberg 3
Winst Sturm Graz 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hartberg op een 9e positie staat, terwijl we Sturm Graz terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hartberg - Sturm Graz Opstelling Hartberg Opstelling Sturm Graz Live Hartberg - Sturm Graz Live Hartberg - Sturm Graz kijken Hartberg - Sturm Graz kijken Live Hartberg - Sturm Graz stream Hartberg - Sturm Graz Fox Sports Nabeschouwing Hartberg - Sturm Graz Uitslag Hartberg - Sturm Graz Statistieken Hartberg - Sturm Graz Tipico Bundesliga 2021/2022 Hartberg - Sturm Graz wedden Hartberg - Sturm Graz gokken Hartberg - Sturm Graz Unibet