Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (1-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt LASK Linz het zondag 15 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz.

Via de LASK Linz - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Sturm Graz (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door K. Yeboah, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sarkaria op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist LASK Linz de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Michorl.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Sturm Graz vergroot nadat M. Sarkaria de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sturm Graz.

LIVE LASK Linz - Sturm Graz 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Wiesinger LASK Linz
19' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
32' Wissel LASK Linz Wissel D. Maresic voor Y. Letard LASK Linz
51' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor L. Grgic LASK Linz
61' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor J. Jantscher Sturm Graz
61' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor A. Kuen Sturm Graz
64' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor O. Kiteishvili Sturm Graz
66' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 0-1
73' Wissel LASK Linz Wissel K. Nakamura voor H. Balic LASK Linz
73' Wissel LASK Linz Wissel M. Raguz voor M. Karamoko LASK Linz
73' Wissel LASK Linz Wissel Hong Hyun-Seok voor L. Grgic LASK Linz
75' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gorenc-Stankovic Sturm Graz
76' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor P. Michorl LASK Linz
77' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor K. Yeboah Sturm Graz
77' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
83' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van I. Ljubic Sturm Graz 0-2
85' Wissel LASK Linz Wissel M. Potzmann voor F. Flecker LASK Linz
85' Doelpunt LASK Linz Doelpunt P. Michorl met assist van Hong Hyun-Seok LASK Linz 1-2
89' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor O. Kiteishvili Sturm Graz
94' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria met assist van G. Wuthrich Sturm Graz 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Sturm Graz
Opstellingen LASK Linz - Sturm Graz
De opstellingen van LASK Linz en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.