Nabeschouwing Ried - Austria Klagenfurt (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Ried het zaterdag 2 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Austria Klagenfurt (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Ried en Austria Klagenfurt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ried kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Chabbi. Austria Klagenfurt kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Gemicibasi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Ried - Austria Klagenfurt
Goals
1
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
73
125
Gevaarlijke aanvallen
35
47
Passes
352
494
Overtredingen
9
7
Buitenspel
3
0
Corners
3
9
Wissels
3
2
LIVE Ried - Austria Klagenfurt 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Ried Doelpunt S. Chabbi met assist van S. Nutz Ried 1-0
50' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Chabbi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Chabbi Ried
56' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt T. Gemicibasi met assist van A. Andersson Austria Klagenfurt 1-1
60' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor S. Chabbi Ried
60' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Mahrer Austria Klagenfurt
70' Wissel Ried Wissel F. Seiwald voor M. Lackner Ried
70' Wissel Ried Wissel M. Ziegl voor D. Offenbacher Ried
79' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Maciejewski voor A. Andersson Austria Klagenfurt
81' Wissel Austria Klagenfurt Wissel P. Hutter voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Austria Klagenfurt
Opstellingen Ried - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Ried en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Andreas Heraf
Formatie 4-2-3-1
Coach Peter Pacult
Wissels Austria Klagenfurt
# Speler Pos.
1 Lennart Moser K
63 Ivan Saravanja V
44 Philipp Hütter M
3 Thomas Roberts M
92 Fabio Markelic M
77 Gloire Amanda A
20 Tim Maciejewski A
Voorbeschouwing Ried - Austria Klagenfurt

Ried en Austria Klagenfurt treffen elkaar in de 10e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ried en Austria Klagenfurt elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Ried 0
Winst Austria Klagenfurt 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ried op een 4e positie staat, terwijl we Austria Klagenfurt terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ried - Austria Klagenfurt Opstelling Ried Opstelling Austria Klagenfurt Live Ried - Austria Klagenfurt Live Ried - Austria Klagenfurt kijken Ried - Austria Klagenfurt kijken Live Ried - Austria Klagenfurt stream Ried - Austria Klagenfurt Fox Sports Nabeschouwing Ried - Austria Klagenfurt Uitslag Ried - Austria Klagenfurt Statistieken Ried - Austria Klagenfurt Tipico Bundesliga 2021/2022 Ried - Austria Klagenfurt wedden Ried - Austria Klagenfurt gokken Ried - Austria Klagenfurt Unibet