Nabeschouwing Sturm Graz - Ried (1-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Sturm Graz het zondag 17 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Ried (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Ried is onder leiding van scheidsrechter Andreas Heiß geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Jantscher, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Ried 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher met assist van K. Yeboah Sturm Graz 1-0
44' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
59' Gele kaart Ried Gele kaart voor C. Reiner Ried
62' Wissel Ried Wissel A. Bajic voor N. Stosic Ried
65' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor A. Niangbo Sturm Graz
70' Wissel Ried Wissel M. Satin voor J. Wiessmeier Ried
76' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor J. Jantscher Sturm Graz
76' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor A. Prass Sturm Graz
84' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor S. Hierlander Sturm Graz
85' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor N. Geyrhofer Sturm Graz
93' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor M. Lackner Ried
96' Gele kaart Ried Gele kaart voor A. Bajic Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Ried
Opstellingen Sturm Graz - Ried
De opstellingen van Sturm Graz en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sturm Graz - Ried

Sturm Graz en Ried treffen elkaar in de 11e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Heiß en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Ried in de Tipico Bundesliga vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 50 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 28 keer te winnen, terwijl Ried slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sturm Graz 28
Winst Ried 12
Gelijkspel 10
Totaal 50

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 2e positie staat, terwijl we Ried terugvinden op de 7e plaats.