Nabeschouwing Wattens - Ried (4-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 17:00 uur



In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wattens het zaterdag 25 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Ried (4-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Ried is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 4-2 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Sabitzer, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. WSG Tirol vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Behounek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut moest Ried verder met een man minder nadat A. Heraf een rode kaart had gekregen.

In de 46e minuut volgde een derde treffer van WSG Tirol, waarmee T. Sabitzer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 59 minuten deed S. Chabbi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ried werd verkleind tot 3-1. In de 63e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het T. Sabitzer die namens WSG Tirol het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 85e minuut was het Ried dat via S. Chabbi de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Wattens.

Wedstrijdstatistieken Wattens - Ried
Goals
4
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
105
97
Gevaarlijke aanvallen
75
53
Passes
597
306
Overtredingen
9
5
Buitenspel
2
1
Corners
5
3
Wissels
5
4
LIVE Wattens - Ried 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Wissel WSG Tirol Wissel R. Smith voor F. Bacher WSG Tirol
29' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt T. Sabitzer met assist van S. Skrbo WSG Tirol 1-0
32' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt R. Behounek met assist van S. Skrbo WSG Tirol 2-0
33' Rode kaart Ried Rode kaart voor A. Heraf Ried
39' Gele kaart Ried Gele kaart voor D. Offenbacher Ried
46' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt T. Sabitzer met assist van S. Skrbo WSG Tirol 3-0
46' Wissel Ried Wissel M. Lercher voor F. Seiwald Ried
46' Wissel Ried Wissel P. Pomer voor M. Lackner Ried
46' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor M. Satin Ried
59' Doelpunt Ried Doelpunt S. Chabbi met assist van S. Nutz Ried 3-1
63' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt T. Sabitzer met assist van Z. Rogelj WSG Tirol 4-1
74' Wissel Ried Wissel L. Meisl voor J. Wiessmeier Ried
76' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor T. Sabitzer WSG Tirol
76' Wissel WSG Tirol Wissel D. Tomic voor B. Blume WSG Tirol
85' Doelpunt Ried Doelpunt S. Chabbi Ried 4-2
86' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor R. Smith WSG Tirol
87' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor Z. Rogelj WSG Tirol
87' Wissel WSG Tirol Wissel M. Wallner voor S. Skrbo WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Ried
Opstellingen Wattens - Ried
De opstellingen van Wattens en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ried zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Thomas Silberberger
Formatie 5-3-2
Coach Andreas Heraf
Voorbeschouwing Wattens - Ried

Wattens en Ried treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Ried in de Tipico Bundesliga vond plaats op 20 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ried. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Ried favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wattens te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wattens. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wattens 0
Winst Ried 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 12e positie staat, terwijl we Ried terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wattens - Ried Opstelling Wattens Opstelling Ried Live Wattens - Ried Live Wattens - Ried kijken Wattens - Ried kijken Live Wattens - Ried stream Wattens - Ried Fox Sports Nabeschouwing Wattens - Ried Uitslag Wattens - Ried Statistieken Wattens - Ried Tipico Bundesliga 2021/2022 Wattens - Ried wedden Wattens - Ried gokken Wattens - Ried Unibet