Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (4-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wolfsberger AC het zondag 7 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Rapid Wien (4-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 4-1 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Jasic, waarmee Wolfsberger AC met 1-0 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Gugganig op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Rapid Vienna de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Aiwu.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Wolfsberger AC vergroot nadat C. Dieng de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 63e minuut wist E. Peretz namens Wolfsberger AC de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Wolfsberger AC.

LIVE Wolfsberger AC - Rapid Wien 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt A. Jasic met assist van C. Dieng Wolfsberger AC 1-0
31' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Gugganig met assist van M. Leitgeb Wolfsberger AC 2-0
33' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Aiwu met assist van C. Knasmullner Rapid Vienna 2-1
46' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt C. Dieng met assist van M. Taferner Wolfsberger AC 3-1
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Ballo voor C. Knasmullner Rapid Vienna
63' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt E. Peretz met assist van D. Baumgartner Wolfsberger AC 4-1
67' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Hofmann Rapid Vienna
69' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor M. Grull Rapid Vienna
69' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Oswald voor S. Grahovac Rapid Vienna
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor E. Peretz Wolfsberger AC
70' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor M. Taferner Wolfsberger AC
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Boakye voor T. Rocher Wolfsberger AC
84' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Scherzer voor A. Dedic Wolfsberger AC
89' Wissel Wolfsberger AC Wissel L. Schofl voor A. Jasic Wolfsberger AC
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor E. Aiwu Rapid Vienna
91' Wissel Rapid Vienna Wissel O. Strunz voor E. Kara Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Rapid Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Rapid Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.