Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19 (3-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 18 oktober 2016 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Bayer Leverkusen O19 het dinsdag 18 oktober 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ulrich-Haberland-Stadion in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayer Leverkusen O19 en Tottenham Hotspur O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bayer Leverkusen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Tottenham Hotspur U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Roles. Helaas voor Tottenham Hotspur U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Bayer Leverkusen U19 dat via J. Bednarczyk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Walkes dacht na 67 minuten te scoren voor Bayer Leverkusen U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Bayer Leverkusen U19 via T. Handwerker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19
3
1
LIVE Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen O19 - Tottenham Hotspur O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt J. Roles Tottenham Hotspur U19
56' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor J. Roles Tottenham Hotspur U19
57' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt J. Bednarczyk Bayer Leverkusen U19
64' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel K. Sterling voor S. Harrison Tottenham Hotspur U19
67' Eigen doelpunt Bayer Leverkusen U19 Eigen doelpunt A. Walkes Bayer Leverkusen U19
68' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel S. Shashoua voor S. Tracey Tottenham Hotspur U19
73' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor G. Marsh Tottenham Hotspur U19
76' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel K. Bennetts voor Z. Stylianides Tottenham Hotspur U19
86' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel R. Grym voor A. Akkaynak Bayer Leverkusen U19
89' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel D. Mbay voor G. Yalcin Bayer Leverkusen U19
92' Penalty Bayer Leverkusen U19 Penalty T. Handwerker Bayer Leverkusen U19
92' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor A. Walkes Tottenham Hotspur U19
93' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel U. Osawe voor C. Harenbrock Bayer Leverkusen U19