Nabeschouwing Besiktas O19 - Benfica O19 (0-3) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 23 november 2016 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Besiktas O19 het woensdag 23 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Yusuf Ziya Öniş Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas O19 - Benfica O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Besiktas O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Kepir van Besiktas U19. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 74e minuut het veld moest verlaten. In de 76e minuut was het Benfica U19 dat via José Gomes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Gedson Fernandes dacht na 87 minuten te scoren voor Benfica U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Benfica U19 via Ricardo Araujo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Besiktas O19 - Benfica O19
LIVE Besiktas O19 - Benfica O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor José Gomes Benfica U19
39' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor S. Kepir Besiktas U19
46' Wissel Benfica U19 Wissel Vinicius Ferreira voor Diogo Cabral Benfica U19
62' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Florentino Benfica U19
63' Wissel Besiktas U19 Wissel R. Aslan voor B. Karagöz Besiktas U19
69' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor I. Akıncı Besiktas U19
70' Wissel Besiktas U19 Wissel M. Açıkgöz voor B. Yamaç Besiktas U19
74' Tweede gele kaart Besiktas U19 Tweede gele kaart voor S. Kepir Besiktas U19
76' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
85' Gele kaart Besiktas U19 Gele kaart voor M. Öztürk Besiktas U19
87' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Gedson Fernandes Benfica U19
89' Wissel Besiktas U19 Wissel H. Seylığlı voor M. Öztürk Besiktas U19
89' Wissel Benfica U19 Wissel Mesaque Dju voor João Félix Benfica U19
91' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Ricardo Araujo Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas O19 - Benfica O19
Opstellingen Besiktas O19 - Benfica O19

Voorbeschouwing Besiktas O19 - Benfica O19

Besiktas O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 13 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.