Nabeschouwing Kopenhagen O19 - Porto O19 (3-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 22 november 2016 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Kopenhagen O19 het dinsdag 22 november 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Østerbro Stadion in Copenhagen.

Via de Kopenhagen O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen O19 - Porto O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Kopenhagen O19 en Porto O19 is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kopenhagen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Porto U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Moreto Cassamã. Helaas voor Porto U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Kobenhavn U19 dat via N. Nartey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Røjkjær dacht na 51 minuten te scoren voor Kobenhavn U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Kobenhavn U19 via J. Kristoffersen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen O19 - Porto O19
3
1
LIVE Kopenhagen O19 - Porto O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor O. Reabcuik Porto U19
32' Gele kaart Kobenhavn U19 Gele kaart voor H. Bellman Kobenhavn U19
45' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Moreto Cassamã Porto U19
50' Doelpunt Kobenhavn U19 Doelpunt N. Nartey Kobenhavn U19
51' Doelpunt Kobenhavn U19 Doelpunt N. Røjkjær Kobenhavn U19
63' Wissel Porto U19 Wissel J. Arthur voor João Cardoso Porto U19
72' Wissel Porto U19 Wissel Nascimento voor Diogo Queirós Porto U19
80' Wissel Kobenhavn U19 Wissel J. Wind voor H. Bellman Kobenhavn U19
80' Wissel Porto U19 Wissel Madi Queta voor O. Abou Porto U19
86' Gele kaart Kobenhavn U19 Gele kaart voor M. Hjulmand Kobenhavn U19
90' Doelpunt Kobenhavn U19 Doelpunt J. Kristoffersen Kobenhavn U19
92' Wissel Kobenhavn U19 Wissel D. Sahin voor M. Hjulmand Kobenhavn U19
93' Wissel Kobenhavn U19 Wissel V. Jensen voor N. Røjkjær Kobenhavn U19
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen O19 - Porto O19
Opstellingen Kopenhagen O19 - Porto O19

Voorbeschouwing Kopenhagen O19 - Porto O19

Kopenhagen O19 en Porto O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen O19 en Porto O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 14 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.