Nabeschouwing Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19 (1-2) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 2 november 2016 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Legia Warszawa O19 het woensdag 2 november 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dolcanu Ząbki (Ząbki) in Ząbki.

Via de Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Legia Warszawa O19 en Real Madrid O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Real Madrid U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van Toni. Helaas voor Real Madrid U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Real Madrid U19 dat via Alberto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Nawotka dacht na 94 minuten te scoren voor Legia Warszawa U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19
1
2
LIVE Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Toni Real Madrid U19
42' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Manu Real Madrid U19
45' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Alberto Real Madrid U19
62' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Jaime Seoane Real Madrid U19
69' Wissel Real Madrid U19 Wissel Martín voor Jaime Seoane Real Madrid U19
75' Wissel Real Madrid U19 Wissel Echu voor S. Díaz Real Madrid U19
79' Wissel Legia Warszawa U19 Wissel P. Cichocki voor A. Ryczkowski Legia Warszawa U19
81' Wissel Real Madrid U19 Wissel Bravo voor Óscar Real Madrid U19
84' Gele kaart Legia Warszawa U19 Gele kaart voor S. Szymański Legia Warszawa U19
86' Wissel Legia Warszawa U19 Wissel A. Waniek voor B. Urbański Legia Warszawa U19
86' Wissel Legia Warszawa U19 Wissel P. Czarnowski voor S. Szymański Legia Warszawa U19
94' Doelpunt Legia Warszawa U19 Doelpunt T. Nawotka Legia Warszawa U19
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19
Opstellingen Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19

Voorbeschouwing Legia Warszawa O19 - Real Madrid O19

Legia Warszawa O19 en Real Madrid O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa O19 en Real Madrid O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 18 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Legia Warszawa O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Legia Warszawa O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.