Nabeschouwing Napoli O19 - Benfica O19 (2-3) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 28 september 2016 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Napoli O19 het woensdag 28 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pasquale Ianniello in Frattamaggiore.

Via de Napoli O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli O19 - Benfica O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Napoli O19 en Benfica O19 is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van João Félix. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Benfica U19 dat via Filipe Soares dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut kreeg A. Granata van Napoli U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Napoli U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 79e minuut scoorde Napoli U19 via G. De Simone, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Napoli U19 via G. De Simone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 86e minuut scoorde Florentino namens Benfica U19. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 91 minuten kon G. De Simone van Napoli U19 vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli O19 - Benfica O19
2
3
LIVE Napoli O19 - Benfica O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Félix Benfica U19
32' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor L. Liguori Napoli U19
32' Wissel Napoli U19 Wissel L. Riccio voor P. Schiavi Napoli U19
33' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Pedro Álvaro Benfica U19
41' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor L. DIgnazio Napoli U19
54' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Granata Napoli U19
55' Penalty Benfica U19 Penalty Filipe Soares Benfica U19
56' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. De Simone Napoli U19
58' Wissel Napoli U19 Wissel P. Daddio voor R. Russo Napoli U19
62' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Florentino Benfica U19
65' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor M. Milanese Napoli U19
68' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Tiago Dias Benfica U19
71' Wissel Napoli U19 Wissel A. Della Corte voor L. Liguori Napoli U19
73' Tweede gele kaart Napoli U19 Tweede gele kaart voor A. Granata Napoli U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel Bruno Lourenço voor Zidane Banjaqui Benfica U19
79' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. De Simone Napoli U19
85' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. De Simone Napoli U19
86' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Florentino Benfica U19
87' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Bruno Lourenço Benfica U19
91' Tweede gele kaart Napoli U19 Tweede gele kaart voor G. De Simone Napoli U19
92' Wissel Benfica U19 Wissel Mesaque Dju voor Tiago Dias Benfica U19