Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Juventus O19 (0-3) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 18 oktober 2016 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Olympique Lyon O19 het dinsdag 18 oktober 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama OL Academy (Meyzieu) in Meyzieu.

Via de Olympique Lyon O19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Juventus O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Olympique Lyon O19 en Juventus O19 is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Roselli in de 23e minuut, waardoor Olympique Lyon U19 met een man minder kwam te staan. In de 34e minuut was het Juventus U19 dat via F. Caligara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Léris dacht na 61 minuten te scoren voor Juventus U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Juventus U19 via L. Clemenza, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon O19 - Juventus O19
LIVE Olympique Lyon O19 - Juventus O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon O19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart Olympique Lyon U19 Rode kaart voor A. Roselli Olympique Lyon U19
26' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel I. Dramé voor Mickael Almeida Olympique Lyon U19
34' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt F. Caligara Juventus U19
42' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor Rogério Juventus U19
50' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor S. Muratore Juventus U19
61' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt M. Léris Juventus U19
65' Wissel Juventus U19 Wissel L. Clemenza voor A. Zeqiri Juventus U19
68' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel R. Ouazine voor H. Aouar Olympique Lyon U19
69' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor F. Caligara Juventus U19
72' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Clemenza Juventus U19
76' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor M. Maolida Olympique Lyon U19
77' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor G. Kastanos Juventus U19
80' Wissel Juventus U19 Wissel O. Toure voor F. Caligara Juventus U19
84' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel H. Rafia voor T. Cognat Olympique Lyon U19
84' Wissel Juventus U19 Wissel G. Bove voor G. Kastanos Juventus U19