Nabeschouwing Rostov O19 - Bayern Munchen O19 (0-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 23 november 2016 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Rostov O19 het woensdag 23 november 2016 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lokomotiv (Bataysk) in Bataysk.

Via de Rostov O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov O19 - Bayern Munchen O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Rostov O19 en Bayern Munchen O19 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 53e minuut dacht Bayern U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Wintzheimer. Helaas voor Bayern U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut kreeg F. Kondryukov van Rostov U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rostov U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rostov O19 - Bayern Munchen O19
LIVE Rostov O19 - Bayern Munchen O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Rostov U19 Gele kaart voor S. Kiryakov Rostov U19
45' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor F. Götze Bayern U19
48' Gele kaart Rostov U19 Gele kaart voor D. Tananeev Rostov U19
53' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Wintzheimer Bayern U19
59' Gele kaart Rostov U19 Gele kaart voor F. Kondryukov Rostov U19
60' Wissel Rostov U19 Wissel I. Cherkasov voor S. Kiryakov Rostov U19
63' Gele kaart Rostov U19 Gele kaart voor N. Mkrtchain Rostov U19
63' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Crnički Bayern U19
69' Gele kaart Rostov U19 Gele kaart voor D. Veber Rostov U19
72' Wissel Rostov U19 Wissel D. Karnuta voor D. Veber Rostov U19
78' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor M. Friedl Bayern U19
78' Wissel Bayern U19 Wissel Y. Emghames voor M. Franzke Bayern U19
80' Tweede gele kaart Rostov U19 Tweede gele kaart voor F. Kondryukov Rostov U19
87' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor A. Fein Bayern U19
88' Wissel Rostov U19 Wissel A. Stokolyasov voor S. Zabrodin Rostov U19
91' Wissel Bayern U19 Wissel B. Hadžić voor M. Crnički Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Rostov O19 - Bayern Munchen O19

Voorbeschouwing Rostov O19 - Bayern Munchen O19

Rostov O19 en Bayern Munchen O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Rostov O19 en Bayern Munchen O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 13 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern Munchen O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern Munchen O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rostov O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rostov O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.