LIVE Egypt - Liberia (0-0) || Vriendschappelijk internationaal

Dinsdag 27 september 2022 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Egypt het dinsdag 27 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liberia. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandria Stadium in Alexandria.

Via de Egypt - Liberia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Egypt - Liberia 0-0

Vanaf dinsdag 27 september 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Egypt - Liberia volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 minuten en 48 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Egypt - Liberia
Opstellingen Egypt - Liberia
De opstellingen van Egypt en Liberia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Egypt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Liberia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Peter Butler
Basiselftal Liberia
# Speler Pos.
1 Tommy Songo K
8 Marcus Macauley V
5 Arago Jamal V
2 Prince Balde V
4 Jeremy Saygbe V
3 Sampson Dweh V
6 Joachim Adukor V
7 Brem Soumaoro M
9 Oscar Dorley M
11 William Jebor A
10 Ketu Jerbo A
Wissels Liberia
# Speler Pos.
Voorbeschouwing Egypt - Liberia

Egypt en Liberia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022.

De vorige ontmoeting tussen Egypt en Liberia in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 30 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Egypt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Egypt favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Liberia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Egypt 1
Winst Liberia 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Egypt - Liberia Opstelling Egypt Opstelling Liberia Live Egypt - Liberia Live Egypt - Liberia kijken Egypt - Liberia kijken Live Egypt - Liberia stream Egypt - Liberia Fox Sports Nabeschouwing Egypt - Liberia Uitslag Egypt - Liberia Statistieken Egypt - Liberia Vriendschappelijk internationaal 2022 Egypt - Liberia wedden Egypt - Liberia gokken Egypt - Liberia Unibet