Nabeschouwing Mexico - Uruguay (0-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Donderdag 6 juni 2024 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Mexico het donderdag 6 juni 2024 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Uruguay.

Via de Mexico - Uruguay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Uruguay (0-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Uruguay is onder leiding van scheidsrechter Oshane Nation geëindigd in een 0-4 overwinning voor Uruguay. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Darwin Núñez, waarmee Uruguay met 0-1 de leiding nam. Uruguay vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Facundo Pellistri op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Uruguay, waarmee Darwin Núñez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Uruguay in de 49e minuut, nadat Darwin Núñez de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Uruguay.

LIVE Mexico - Uruguay 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Uruguay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Uruguay Doelpunt Darwin Núñez Uruguay 0-1
26' Doelpunt Uruguay Doelpunt Facundo Pellistri met assist van Brian Rodríguez Uruguay 0-2
44' Doelpunt Uruguay Doelpunt Darwin Núñez met assist van Maximiliano Araújo Uruguay 0-3
49' Doelpunt Uruguay Doelpunt Darwin Núñez met assist van Facundo Pellistri Uruguay 0-4
55' Wissel Mexico Wissel Luis Romo voor Víctor Guzmán Mexico
55' Wissel Mexico Wissel Uriel Antuna voor César Huerta Mexico
55' Wissel Mexico Wissel Alexis Vega voor Roberto Alvarado Mexico
69' Wissel Mexico Wissel Julián Quiñones voor Guillermo Martínez Mexico
69' Wissel Mexico Wissel Carlos Rodríguez voor Fernando Beltrán Mexico
69' Wissel Uruguay Wissel Facundo Torres voor Darwin Núñez Uruguay
75' Wissel Uruguay Wissel Sebastián Cáceres voor Mathías Olivera Uruguay
84' Wissel Mexico Wissel Santiago Gimenez  voor Orbelín Pineda Mexico
85' Wissel Uruguay Wissel Luciano Rodríguez voor Lucas Olaza Uruguay
89' Wissel Uruguay Wissel C. Araújo voor Rodrigo Bentancur Uruguay
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Uruguay
Opstellingen Mexico - Uruguay
De opstellingen van Mexico en Uruguay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mexico gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Uruguay zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mexico - Uruguay

Mexico en Uruguay treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oshane Nation en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Uruguay elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.