Nabeschouwing Slowakije - Wales (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 9 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Slowakije het zondag 9 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wales. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Antona Malatinského in Trnava.

Via de Slowakije - Wales live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - Wales (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Slowakije en Wales is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 4-0 overwinning voor Slowakije. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Juraj Kucka, waarmee Slovakia met 1-0 de leiding nam. Slovakia vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Róbert Bozeník op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Ethan Ampadu zorgde ervoor dat Slovakia in de 60e minuut op 3-0 kwam te staan.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Slovakia in de 91e minuut, nadat László Bénes de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Slowakije.

LIVE Slowakije - Wales 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - Wales teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Slovakia Doelpunt Juraj Kucka met assist van Lukas Haraslin Slovakia 1-0
56' Doelpunt Slovakia Doelpunt Róbert Bozeník met assist van Dávid Hancko Slovakia 2-0
60' Wissel Wales Wissel L. Koumas voor Brennan Johnson Wales
60' Eigen doelpunt Slovakia Eigen doelpunt Ethan Ampadu Slovakia 3-0
62' Wissel Wales Wissel Wes Burns voor Nathan Broadhead Wales
71' Wissel Wales Wissel Liam Cullen voor Daniel James Wales
71' Wissel Slovakia Wissel Adam Obert voor Dávid Hancko Slovakia
71' Wissel Slovakia Wissel László Bénes voor Ondrej Duda Slovakia
71' Wissel Slovakia Wissel Tomas Suslov voor Ivan Schranz Slovakia
77' Wissel Slovakia Wissel Lubomir Tupta voor Róbert Bozeník Slovakia
77' Wissel Slovakia Wissel Vernon De Marco voor Denis Vavro Slovakia
80' Gele kaart Wales Gele kaart voor Kieffer Moore Wales
82' Wissel Slovakia Wissel Matus Bero voor Juraj Kucka Slovakia
84' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor Matus Bero Slovakia
86' Gele kaart Wales Gele kaart voor Jordan James Wales
91' Doelpunt Slovakia Doelpunt László Bénes Slovakia 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - Wales
Opstellingen Slowakije - Wales
De opstellingen van Slowakije en Wales zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wales zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.