Nabeschouwing Panama - Paraguay (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 17 juni 2024 - 00:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Panama het maandag 17 juni 2024 om 00:30 uur in eigen huis op tegen Paraguay. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Rommel Fernández Gutiérrez in Ciudad de Panamá.

Via de Panama - Paraguay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panama - Paraguay (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Panama en Paraguay is onder leiding van scheidsrechter David Gómez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paraguay. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Gustavo Velázquez, waarmee Paraguay met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Paraguay.

LIVE Panama - Paraguay 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panama - Paraguay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Paraguay Doelpunt Gustavo Velázquez met assist van Matías Rojas Paraguay 0-1
46' Wissel Panama Wissel F. Góndola voor I. Díaz Panama
61' Gele kaart Paraguay Gele kaart voor Néstor Giménez Paraguay
64' Wissel Paraguay Wissel Derlis González voor Julio Enciso Paraguay
64' Wissel Paraguay Wissel Alex Arce voor Adam Bareiro Paraguay
65' Wissel Panama Wissel E. Guerrero voor J. Fajardo Panama
65' Wissel Paraguay Wissel Jovani Welch voor C. Martínez Paraguay
73' Wissel Panama Wissel Iván Ramírez voor Mathías Villasanti Panama
73' Wissel Panama Wissel A. Ayarza voor A. Godoy Panama
81' Wissel Paraguay Wissel Kaku voor Néstor Giménez Paraguay
81' Wissel Paraguay Wissel Kaku voor Carlos Harvey Paraguay
82' Wissel Paraguay Wissel Gustavo Gómez  voor Néstor Giménez Paraguay
Video hoogtepunten en samenvatting Panama - Paraguay
Opstellingen Panama - Paraguay
De opstellingen van Panama en Paraguay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Panama gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paraguay zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Panama - Paraguay

Panama en Paraguay treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Panama en Paraguay elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.