Nabeschouwing Slowakije - San Marino (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 5 juni 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Slowakije het woensdag 5 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Wiener Neustadter Ergo Arena in Wiener Neustadt.

Via de Slowakije - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - San Marino (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Slowakije en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 4-0 overwinning voor Slowakije. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Tomas Rigo, waarmee Slovakia met 1-0 de leiding nam. Slovakia vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tomas Suslov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Slovakia, waarmee Lukas Haraslin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Slovakia in de 58e minuut, nadat David Strelec de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Slowakije.

LIVE Slowakije - San Marino 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Slovakia Doelpunt Tomas Rigo met assist van Norbert Gyömbér Slovakia 1-0
10' Doelpunt Slovakia Doelpunt Tomas Suslov met assist van David Strelec Slovakia 2-0
25' Wissel San Marino Wissel Alessandro DAddario voor Filippo Fabbri San Marino
36' Doelpunt Slovakia Doelpunt Lukas Haraslin Slovakia 3-0
46' Wissel Slovakia Wissel Leo Sauer voor Lukas Haraslin Slovakia
46' Wissel Slovakia Wissel Adam Obert voor Peter Pekarík Slovakia
58' Doelpunt Slovakia Doelpunt David Strelec met assist van Vernon De Marco Slovakia 4-0
59' Wissel Slovakia Wissel Róbert Polievka voor David Strelec Slovakia
60' Wissel Slovakia Wissel Lubomir Tupta voor Tomas Suslov Slovakia
62' Wissel San Marino Wissel Michael Battistini voor Alessandro Golinucci San Marino
62' Wissel San Marino Wissel Samuel Pancotti voor Filippo Berardi San Marino
62' Wissel San Marino Wissel Marcello Mularoni voor Enrico Golinucci San Marino
68' Wissel Slovakia Wissel Dominik Hollý voor Tomas Rigo Slovakia
76' Wissel Slovakia Wissel David Duris voor Norbert Gyömbér Slovakia
78' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Andrea Contadini San Marino
85' Wissel San Marino Wissel M. Palazzi voor Nicola Nanni San Marino
85' Wissel San Marino Wissel Matteo Vitaioli voor Alessandro Tosi San Marino
87' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Palazzi San Marino
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - San Marino
Opstellingen Slowakije - San Marino
De opstellingen van Slowakije en San Marino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en San Marino zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Francesco Calzona
Coach Fabrizio Costantini
Voorbeschouwing Slowakije - San Marino

Slowakije en San Marino treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slowakije en San Marino elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.