Nabeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt (2-1) || Bundesliga

Zaterdag 14 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Augsburg het zaterdag 14 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK ARENA in Augsburg.

Via de Augsburg - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Augsburg en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 2-1 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Richter, waarmee Augsburg met 1-0 de leiding nam. Augsburg vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Niederlechner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Eintracht Frankfurt de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Paciencia. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Eintracht Frankfurt kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Augsburg dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Augsburg - Eintracht Frankfurt
Goals
2
1
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
22
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
81
143
Gevaarlijke aanvallen
23
80
Passes
240
522
Overtredingen
8
16
Buitenspel
2
4
Corners
2
11
Wissels
3
2
LIVE Augsburg - Eintracht Frankfurt 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Doelpunt Augsburg Doelpunt M. Richter met assist van A. Finnbogason Augsburg 1-0
39' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
43' Doelpunt Augsburg Doelpunt F. Niederlechner met assist van P. Max Augsburg 2-0
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kohr voor D. Sow Eintracht Frankfurt
65' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel B. Dost voor S. Rode Eintracht Frankfurt
67' Wissel Augsburg Wissel R. Oxford voor J. Moravek Augsburg
73' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt G. Paciencia met assist van D. Kohr Eintracht Frankfurt 2-1
74' Wissel Augsburg Wissel A. Hahn voor R. Vargas Augsburg
79' Wissel Augsburg Wissel G. Teigl voor M. Richter Augsburg
80' Gele kaart Augsburg Gele kaart voor T. Koubek Augsburg
92' Gele kaart Augsburg Gele kaart voor A. Hahn Augsburg
Opstellingen Augsburg - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Augsburg en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Martin Schmidt
Formatie 3-1-4-2
Coach Adolf Hütter
Voorbeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt

Augsburg en Eintracht Frankfurt treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Augsburg en Eintracht Frankfurt elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Augsburg 0
Winst Eintracht Frankfurt 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 16e positie staat, terwijl we Eintracht Frankfurt terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Augsburg - Eintracht Frankfurt Opstelling Augsburg Opstelling Eintracht Frankfurt Live Augsburg - Eintracht Frankfurt Live Augsburg - Eintracht Frankfurt kijken Augsburg - Eintracht Frankfurt kijken Live Augsburg - Eintracht Frankfurt stream Augsburg - Eintracht Frankfurt Fox Sports Nabeschouwing Augsburg - Eintracht Frankfurt Uitslag Augsburg - Eintracht Frankfurt Statistieken Augsburg - Eintracht Frankfurt Bundesliga 2019/2020 Augsburg - Eintracht Frankfurt wedden Augsburg - Eintracht Frankfurt gokken Augsburg - Eintracht Frankfurt Unibet