Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Augsburg het zaterdag 15 februari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Freiburg (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Augsburg en Freiburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door P. Max, waarmee FC Augsburg met 1-0 de leiding nam. SC Freiburg kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Haberer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Augsburg - Freiburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel FC Augsburg Wissel R. Framberger voor S. Lichtsteiner FC Augsburg
38' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt P. Max met assist van Iago FC Augsburg 1-0
50' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Baier FC Augsburg
51' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt J. Haberer SC Freiburg 1-1
55' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor M. Richter FC Augsburg
59' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor A. Abrashi SC Freiburg
66' Wissel FC Augsburg Wissel R. Vargas voor P. Max FC Augsburg
80' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
80' Wissel FC Augsburg Wissel E. Lowen voor A. Finnbogason FC Augsburg
84' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor J. Haberer SC Freiburg
86' Wissel SC Freiburg Wissel Kwon Chang-Hoon voor V. Grifo SC Freiburg
88' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Khedira FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Augsburg - Freiburg
Opstellingen Augsburg - Freiburg
De opstellingen van Augsburg en Freiburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Augsburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Freiburg zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Augsburg - Freiburg

Augsburg en Freiburg treffen elkaar in de 22e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Ittrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Augsburg en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 6 keer wist de ploeg van Augsburg te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Augsburg. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Augsburg 4
Winst Freiburg 6
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Augsburg op een 12e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 8e plaats.