Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Augsburg (2-0) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het zondag 23 februari 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Augsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Augsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Augsburg (2-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Augsburg is onder leiding van scheidsrechter Sven Jablonski geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Diaby, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Amiri op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Augsburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Augsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor R. Khedira FC Augsburg
20' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
20' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor J. Gouweleeuw FC Augsburg
25' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van K. Havertz Bayer 04 Leverkusen 1-0
32' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor T. Jedvaj FC Augsburg
59' Wissel FC Augsburg Wissel R. Vargas voor F. Jensen FC Augsburg
59' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt N. Amiri met assist van S. Bender Bayer 04 Leverkusen 2-0
62' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
72' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor D. Baier FC Augsburg
72' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
73' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
78' Wissel FC Augsburg Wissel E. Lowen voor R. Khedira FC Augsburg
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor K. Havertz Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel FC Augsburg Wissel A. Finnbogason voor M. Richter FC Augsburg
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Augsburg
Opstellingen Bayer Leverkusen - Augsburg
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Augsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Augsburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Augsburg

Bayer Leverkusen en Augsburg treffen elkaar in de 23e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Augsburg in de Bundesliga vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Bayer Leverkusen favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Augsburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 11
Winst Augsburg 0
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 5e positie staat, terwijl we Augsburg terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.