Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Paderborn (3-2) || Bundesliga

Zaterdag 17 augustus 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 17 augustus 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Paderborn. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Paderborn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Paderborn (3-2)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Paderborn is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Bailey, waarmee Bayer Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Paderborn kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Michel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 19e minuut zette K. Havertz zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bayer Leverkusen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 25 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Mamba de 2-2 maakte voor Paderborn. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bayer Leverkusen dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Volland de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Paderborn
Goals
3
2
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
162
82
Gevaarlijke aanvallen
75
40
Passes
764
266
Overtredingen
8
13
Buitenspel
3
0
Corners
6
6
Wissels
4
4
LIVE Bayer Leverkusen - Paderborn 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Paderborn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Bayer Leverkusen Doelpunt L. Bailey met assist van K. Volland Bayer Leverkusen 1-0
15' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Michel Paderborn 1-1
19' Doelpunt Bayer Leverkusen Doelpunt K. Havertz met assist van J. Baumgartlinger Bayer Leverkusen 2-1
25' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Mamba Paderborn 2-2
26' Gele kaart Bayer Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer Leverkusen
46' Wissel Bayer Leverkusen Wissel A. Dragovic voor L. Bender Bayer Leverkusen
61' Wissel Paderborn Wissel C. Oliveira-Souza voor S. Mamba Paderborn
62' Gele kaart Bayer Leverkusen Gele kaart voor A. Dragovic Bayer Leverkusen
62' Wissel Bayer Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor J. Baumgartlinger Bayer Leverkusen
69' Doelpunt Bayer Leverkusen Doelpunt K. Volland met assist van Wendell Bayer Leverkusen 3-2
70' Wissel Paderborn Wissel G. Holtmann voor K. Proger Paderborn
84' Wissel Paderborn Wissel B. Zolinski voor M. Drager Paderborn
88' Wissel Bayer Leverkusen Wissel L. Alario voor L. Bailey Bayer Leverkusen
Opstellingen Bayer Leverkusen - Paderborn
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Paderborn zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Paderborn zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Peter Bosz
Formatie 4-4-2
Coach Steffen Baumgart
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Paderborn

Bayer Leverkusen en Paderborn treffen elkaar in de 1e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en Paderborn elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Paderborn 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Bayer Leverkusen - Paderborn Opstelling Bayer Leverkusen Opstelling Paderborn Live Bayer Leverkusen - Paderborn Live Bayer Leverkusen - Paderborn kijken Bayer Leverkusen - Paderborn kijken Live Bayer Leverkusen - Paderborn stream Bayer Leverkusen - Paderborn Fox Sports Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Paderborn Uitslag Bayer Leverkusen - Paderborn Statistieken Bayer Leverkusen - Paderborn Bundesliga 2019/2020 Bayer Leverkusen - Paderborn wedden Bayer Leverkusen - Paderborn gokken Bayer Leverkusen - Paderborn Unibet