Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Schalke 04 (2-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 7 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Schalke 04 (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. Alario, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Alario op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Schalke 04 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Raman. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Schalke 04 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Schalke 04 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van L. Bailey Bayer 04 Leverkusen 1-0
29' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor D. Caligiuri Schalke 04
43' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
53' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Raman Schalke 04
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel M. Diaby voor L. Bailey Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor G. Burgstaller Schalke 04
71' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor K. Havertz Bayer 04 Leverkusen
78' Wissel Schalke 04 Wissel R. Matondo voor D. Caligiuri Schalke 04
79' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Volland voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
81' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van Aranguiz Bayer 04 Leverkusen 2-0
82' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Raman met assist van A. Kutucu Schalke 04 2-1
83' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
87' Wissel Schalke 04 Wissel M. Uth voor J. Kenny Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Schalke 04
Opstellingen Bayer Leverkusen - Schalke 04
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.