Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (2-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 26 oktober 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen (2-2)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van O. Toprak zette Bayer 04 Leverkusen op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Werder Bremen kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Rashica, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette D. Klaassen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Werder Bremen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Alario de 2-2 maakte voor Bayer 04 Leverkusen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bayer Leverkusen - Werder Bremen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt O. Toprak Bayer 04 Leverkusen 1-0
24' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Dragovic voor S. Bender Bayer 04 Leverkusen
40' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rashica Werder Bremen 1-1
48' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt D. Klaassen met assist van J. Sargent Werder Bremen 1-2
51' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
58' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario met assist van K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen 2-2
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
76' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Klaassen Werder Bremen
80' Wissel Werder Bremen Wissel B. Goller voor M. Rashica Werder Bremen
86' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor J. Sargent Werder Bremen
88' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Pohjanpalo voor J. Baumgartlinger Bayer 04 Leverkusen
91' Wissel Werder Bremen Wissel P. Bargfrede voor L. Bittencourt Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Werder Bremen
Opstellingen Bayer Leverkusen - Werder Bremen
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Werder Bremen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Werder Bremen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Peter Bosz
Formatie 4-3-1-2
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Werder Bremen

Bayer Leverkusen en Werder Bremen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Petersen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Werder Bremen in de Bundesliga vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Werder Bremen favoriet. 10 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 8
Winst Werder Bremen 10
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 9e positie staat, terwijl we Werder Bremen terugvinden op de 12e plaats.