Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Köln (2-1) || Bundesliga 2019/2020

Woensdag 11 maart 2020 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Borussia M'gladbach het woensdag 11 maart 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Köln. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Köln live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Köln (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Borussia M'gladbach en Köln is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door B. Embolo, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Mere zorgde ervoor dat Borussia Mönchengladbach op 2-0 kwam te staan in de 70e minuut. In de 80e minuut wist FC Köln de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Uth. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Köln kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Deniz Aytekin, waardoor Borussia M'gladbach dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Borussia M'gladbach - Köln 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Köln teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt B. Embolo met assist van P. Herrmann Borussia Mönchengladbach 1-0
33' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor F. Kainz FC Köln
66' Wissel FC Köln Wissel D. Drexler voor F. Kainz FC Köln
70' Eigen doelpunt Borussia Mönchengladbach Eigen doelpunt J. Mere Borussia Mönchengladbach 2-0
72' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor I. Jakobs FC Köln
76' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
80' Doelpunt FC Köln Doelpunt M. Uth FC Köln 2-1
82' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Stindl voor B. Embolo Borussia Mönchengladbach
84' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Uth FC Köln
85' Wissel FC Köln Wissel A. Modeste voor J. Mere FC Köln
88' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel R. Bensebaini voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Köln
Opstellingen Borussia M'gladbach - Köln
De opstellingen van Borussia M'gladbach en Köln zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia M'gladbach gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Köln zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.