Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Mainz 05 (1-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Fortuna Düsseldorf het zaterdag 19 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Mainz 05. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf.

Via de Fortuna Düsseldorf - Mainz 05 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Mainz 05 (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Fortuna Düsseldorf en Mainz 05 is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fortuna Düsseldorf. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Fernandes van FSV Mainz 05. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 82 minuten was het R. Hennings die Fortuna Düsseldorf op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Fortuna Düsseldorf de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Fortuna Düsseldorf - Mainz 05 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Düsseldorf - Mainz 05 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor E. Fernandes FSV Mainz 05
46' Tweede gele kaart FSV Mainz 05 Tweede gele kaart voor E. Fernandes FSV Mainz 05
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel D. Latza voor T. Awoniyi FSV Mainz 05
60' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor K. Ayhan Fortuna Düsseldorf
66' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor B. Tekpetey Fortuna Düsseldorf
66' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel D. Kownacki voor B. Tekpetey Fortuna Düsseldorf
71' Wissel FSV Mainz 05 Wissel R. Quaison voor K. Onisiwo FSV Mainz 05
82' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel E. Thommy voor K. Karaman Fortuna Düsseldorf
82' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt R. Hennings met assist van N. Giesselmann Fortuna Düsseldorf 1-0
82' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor R. Zentner FSV Mainz 05
84' Wissel FSV Mainz 05 Wissel A. Szalai voor P. Kunde Malong FSV Mainz 05
86' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel M. Sobottka voor A. Bodzek Fortuna Düsseldorf
87' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Boetius FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Düsseldorf - Mainz 05
Opstellingen Fortuna Düsseldorf - Mainz 05
De opstellingen van Fortuna Düsseldorf en Mainz 05 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Düsseldorf gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Mainz 05 zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.