Nabeschouwing Freiburg - Borussia Dortmund (2-2) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Freiburg het zaterdag 5 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Europa Park Stadium in Freiburg.

Via de Freiburg - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Freiburg - Borussia Dortmund (2-2)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Freiburg en Borussia Dortmund geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Witsel, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. SC Freiburg kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Waldschmidt, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette A. Hakimi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Borussia Dortmund de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten was het M. Akanji die de bal in eigen doel werkte, waardoor SC Freiburg op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Freiburg - Borussia Dortmund 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Freiburg - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Brandt voor L. Piszczek Borussia Dortmund
20' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Witsel met assist van T. Hazard Borussia Dortmund 0-1
44' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Hummels Borussia Dortmund
50' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor T. Delaney Borussia Dortmund
55' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt G. Waldschmidt met assist van J. Schmid SC Freiburg 1-1
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Sancho voor T. Hazard Borussia Dortmund
67' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Hakimi Borussia Dortmund 1-2
68' Wissel SC Freiburg Wissel R. Sallai voor L. Holer SC Freiburg
75' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor A. Hakimi Borussia Dortmund
75' Wissel SC Freiburg Wissel N. Petersen voor A. Abrashi SC Freiburg
84' Wissel SC Freiburg Wissel V. Grifo voor L. Kubler SC Freiburg
87' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Schmelzer voor J. Brandt Borussia Dortmund
90' Eigen doelpunt SC Freiburg Eigen doelpunt M. Akanji SC Freiburg 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Freiburg - Borussia Dortmund
Opstellingen Freiburg - Borussia Dortmund
De opstellingen van Freiburg en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Freiburg gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.