Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (1-0) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hertha BSC het zaterdag 14 december 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Freiburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiastadion Berlin in Berlin.

Via de Hertha BSC - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha BSC - Freiburg (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Hertha BSC en Freiburg is onder leiding van scheidsrechter Frank Willenborg geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hertha BSC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door V. Darida, waarmee Hertha BSC met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hertha BSC uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Hertha BSC - Freiburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha BSC - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor D. Boyata Hertha BSC
53' Doelpunt Hertha BSC Doelpunt V. Darida met assist van D. Selke Hertha BSC 1-0
57' Wissel SC Freiburg Wissel V. Grifo voor R. Sallai SC Freiburg
74' Wissel Hertha BSC Wissel M. Wolf voor V. Ibisevic Hertha BSC
74' Wissel Hertha BSC Wissel M. Mittelstadt voor J. Dilrosun Hertha BSC
85' Wissel SC Freiburg Wissel Kwon Chang-Hoon voor J. Schmid SC Freiburg
90' Wissel Hertha BSC Wissel P. Skjelbred voor D. Lukebakio Hertha BSC
92' Gele kaart Hertha BSC Gele kaart voor M. Wolf Hertha BSC
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha BSC - Freiburg
Opstellingen Hertha BSC - Freiburg

Voorbeschouwing Hertha BSC - Freiburg

Hertha BSC en Freiburg treffen elkaar in de 15e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frank Willenborg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha BSC en Freiburg in de Bundesliga vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Freiburg. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Freiburg favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hertha BSC te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hertha BSC. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hertha BSC 2
Winst Freiburg 5
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hertha BSC op een 15e positie staat, terwijl we Freiburg terugvinden op de 5e plaats.