Nabeschouwing Hoffenheim - Borussia M'gladbach (0-3) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Hoffenheim het zaterdag 28 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Borussia M'gladbach (0-3)

Het Bundesliga duel tussen Hoffenheim en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 0-3 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Plea, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Thuram op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Borussia Mönchengladbach, waarmee F. Neuhaus zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Borussia M'gladbach dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hoffenheim - Borussia M'gladbach 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
43' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea met assist van M. Thuram Borussia Mönchengladbach 0-1
51' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Adamyan voor C. Baumgartner TSG Hoffenheim
60' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor S. Rudy TSG Hoffenheim
65' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Thuram Borussia Mönchengladbach 0-2
67' Wissel TSG Hoffenheim Wissel J. Locadia voor S. Posch TSG Hoffenheim
69' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
74' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor D. Zakaria Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
79' Wissel TSG Hoffenheim Wissel L. Rupp voor D. Geiger TSG Hoffenheim
83' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt F. Neuhaus met assist van A. Plea Borussia Mönchengladbach 0-3
86' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel Raffael voor F. Neuhaus Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Jantschke voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Borussia M'gladbach
Opstellingen Hoffenheim - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Hoffenheim en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.