Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (0-1) || Bundesliga

Zaterdag 14 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga neemt Köln het zaterdag 14 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Köln.

Via de Köln - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Plea, waarmee Borussia M'gladbach met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Köln dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Borussia M'gladbach.

Wedstrijdstatistieken Köln - Borussia M'gladbach
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
118
127
Gevaarlijke aanvallen
36
52
Passes
404
376
Overtredingen
23
21
Buitenspel
1
4
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Köln - Borussia M'gladbach 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Borussia M'gladbach Doelpunt A. Plea Borussia M'gladbach 0-1
20' Gele kaart Köln Gele kaart voor J. Hector Köln
26' Gele kaart Borussia M'gladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia M'gladbach
74' Wissel Köln Wissel S. Terodde voor A. Modeste Köln
74' Wissel Köln Wissel M. Risse voor L. Schaub Köln
78' Wissel Borussia M'gladbach Wissel L. Benes voor M. Thuram Borussia M'gladbach
83' Wissel Borussia M'gladbach Wissel T. Strobl voor C. Kramer Borussia M'gladbach
86' Gele kaart Borussia M'gladbach Gele kaart voor N. Elvedi Borussia M'gladbach
86' Wissel Köln Wissel F. Kainz voor B. Verstraete Köln
87' Wissel Borussia M'gladbach Wissel P. Herrmann voor A. Plea Borussia M'gladbach
89' Gele kaart Köln Gele kaart voor M. Risse Köln
Opstellingen Köln - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Köln en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Achim Beierlorzer
Formatie 4-3-1-2
Coach Marco Rose
Wissels Borussia M'gladbach
# Speler Pos.
21 Tobias Sippel K
24 Tony Jantschke V
15 Louis Jordan Beyer V
5 Tobias Strobl M
22 László Bénes M
7 Patrick Herrmann A
16 Ibrahima Traoré A
11 Raffael Caetano de Araújo A
Voorbeschouwing Köln - Borussia M'gladbach

Köln en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Köln en Borussia M'gladbach elkaar treffen in de Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Köln 0
Winst Borussia M'gladbach 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 14e positie staat, terwijl we Borussia M'gladbach terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Köln - Borussia M'gladbach Opstelling Köln Opstelling Borussia M'gladbach Live Köln - Borussia M'gladbach Live Köln - Borussia M'gladbach kijken Köln - Borussia M'gladbach kijken Live Köln - Borussia M'gladbach stream Köln - Borussia M'gladbach Fox Sports Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach Uitslag Köln - Borussia M'gladbach Statistieken Köln - Borussia M'gladbach Bundesliga 2019/2020 Köln - Borussia M'gladbach wedden Köln - Borussia M'gladbach gokken Köln - Borussia M'gladbach Unibet