Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (0-1) || Bundesliga 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Köln het zaterdag 14 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Borussia M'gladbach (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Plea, waarmee Borussia Mönchengladbach met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Köln dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Köln - Borussia M'gladbach 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Plea Borussia Mönchengladbach 0-1
20' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor J. Hector FC Köln
26' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
74' Wissel FC Köln Wissel S. Terodde voor A. Modeste FC Köln
74' Wissel FC Köln Wissel M. Risse voor L. Schaub FC Köln
78' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Benes voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Strobl voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
86' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor N. Elvedi Borussia Mönchengladbach
86' Wissel FC Köln Wissel F. Kainz voor B. Verstraete FC Köln
87' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
89' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor M. Risse FC Köln
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Borussia M'gladbach
Opstellingen Köln - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Köln en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Köln - Borussia M'gladbach

Köln en Borussia M'gladbach treffen elkaar in de 4e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Deniz Aytekin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Köln en Borussia M'gladbach in de Bundesliga vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Köln. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Borussia M'gladbach favoriet. 10 keer wist de ploeg van Köln te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Köln. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Köln 5
Winst Borussia M'gladbach 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Köln op een 14e positie staat, terwijl we Borussia M'gladbach terugvinden op de 8e plaats.