Nabeschouwing Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf (1-1) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Mainz 05 het zondag 8 maart 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd wordt gespeeld in OPEL ARENA in Mainz.

Via de Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf (1-1)

De Bundesliga 2019/2020 wedstrijd tussen Mainz 05 en Fortuna Düsseldorf geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door L. Oztunali, waarmee FSV Mainz 05 met 1-0 de leiding nam. In de 77e minuut kreeg J. Mateta van FSV Mainz 05 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FSV Mainz 05 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Karaman namens Fortuna Düsseldorf in de 85e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor K. Stoger Fortuna Düsseldorf
41' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor J. Mateta FSV Mainz 05
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel L. Oztunali voor R. Pierre-Gabriel FSV Mainz 05
46' Wissel FSV Mainz 05 Wissel F. Muller voor R. Zentner FSV Mainz 05
62' Doelpunt FSV Mainz 05 Doelpunt L. Oztunali met assist van J. Mateta FSV Mainz 05 1-0
66' Gele kaart FSV Mainz 05 Gele kaart voor P. Mwene FSV Mainz 05
68' Gele kaart Fortuna Düsseldorf Gele kaart voor U. Fortuna Düsseldorf
72' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel R. Hennings voor M. Suttner Fortuna Düsseldorf
74' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel M. Sobottka voor A. Bodzek Fortuna Düsseldorf
77' Tweede gele kaart FSV Mainz 05 Tweede gele kaart voor J. Mateta FSV Mainz 05
79' Wissel Fortuna Düsseldorf Wissel K. Ofori voor V. Berisha Fortuna Düsseldorf
85' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt K. Karaman Fortuna Düsseldorf 1-1
90' Wissel FSV Mainz 05 Wissel E. Fernandes voor L. Barreiro FSV Mainz 05
Video hoogtepunten en samenvatting Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf
Opstellingen Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf
De opstellingen van Mainz 05 en Fortuna Düsseldorf zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mainz 05 gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Fortuna Düsseldorf zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.