Nabeschouwing Paderborn - Eintracht Frankfurt (2-1) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Paderborn het zondag 22 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Benteler-Arena in Paderborn.

Via de Paderborn - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paderborn - Eintracht Frankfurt (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Paderborn en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Markus Schmidt geëindigd in een 2-1 overwinning voor Paderborn. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Sabiri, waarmee Paderborn met 1-0 de leiding nam. Paderborn vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Schonlau op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Eintracht Frankfurt de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Dost. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Eintracht Frankfurt kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Markus Schmidt, waardoor Paderborn dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paderborn - Eintracht Frankfurt 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paderborn - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Paderborn Doelpunt A. Sabiri met assist van J. Collins Paderborn 1-0
39' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
41' Doelpunt Paderborn Doelpunt B. Schonlau met assist van K. Proger Paderborn 2-0
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Silva voor G. Fernandes Eintracht Frankfurt
65' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Sow voor D. Kohr Eintracht Frankfurt
66' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor S. Mamba Paderborn
72' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt B. Dost met assist van O. NDicka Eintracht Frankfurt 2-1
76' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor M. Gacinovic Eintracht Frankfurt
79' Wissel Paderborn Wissel C. Oliveira-Souza voor B. Zolinski Paderborn
81' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor A. Sabiri Paderborn
83' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor J. Collins Paderborn
86' Wissel Paderborn Wissel U. Hunemeier voor K. Proger Paderborn
89' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Michel Paderborn
Video hoogtepunten en samenvatting Paderborn - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Paderborn - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Paderborn en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paderborn gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.