Nabeschouwing Schalke 04 - Union Berlin (2-1) || Bundesliga 2019/2020

Vrijdag 29 november 2019 - 20:30 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Schalke 04 het vrijdag 29 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Union Berlin. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Union Berlin live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Union Berlin (2-1)

Het Bundesliga duel tussen Schalke 04 en Union Berlin is onder leiding van scheidsrechter Daniel Schlager geëindigd in een 2-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Raman, waarmee Schalke 04 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Ingvartsen in de 36e minuut zorgde er even later voor dat FC Union Berlin weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 86e minuut zette S. Serdar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Schalke 04 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Schlager, waardoor Schalke 04 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Schalke 04 - Union Berlin 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Union Berlin teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
23' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Raman met assist van O. Kabak Schalke 04 1-0
27' Wissel FC Union Berlin Wissel F. Hubner voor K. Schlotterbeck FC Union Berlin
36' Penalty FC Union Berlin Penalty M. Ingvartsen FC Union Berlin 1-1
38' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor S. Andersson FC Union Berlin
42' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor F. Hubner FC Union Berlin
69' Gele kaart FC Union Berlin Gele kaart voor M. Friedrich FC Union Berlin
70' Wissel FC Union Berlin Wissel S. Becker voor M. Bulter FC Union Berlin
84' Wissel Schalke 04 Wissel A. Kutucu voor B. Raman Schalke 04
86' Wissel FC Union Berlin Wissel A. Ujah voor S. Andersson FC Union Berlin
86' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt S. Serdar met assist van A. Harit Schalke 04 2-1
90' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor W. McKennie Schalke 04
91' Wissel Schalke 04 Wissel T. Becker voor A. Harit Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Union Berlin
Opstellingen Schalke 04 - Union Berlin
De opstellingen van Schalke 04 en Union Berlin zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Union Berlin zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.