Nabeschouwing Werder Bremen - Paderborn (0-1) || Bundesliga 2019/2020

Zondag 8 december 2019 - 18:00 uur

In de Bundesliga 2019/2020 neemt Werder Bremen het zondag 8 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Paderborn. De wedstrijd wordt gespeeld in Weserstadion in Bremen.

Via de Werder Bremen - Paderborn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Paderborn (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Werder Bremen en Paderborn is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paderborn. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door S. Michel, waarmee Paderborn met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Paderborn dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Paderborn de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Werder Bremen - Paderborn 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Paderborn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor K. Gjasula Paderborn
41' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Mamba Paderborn
58' Wissel Paderborn Wissel C. Oliveira-Souza voor B. Zolinski Paderborn
58' Wissel Werder Bremen Wissel C. Pizarro voor Y. Osako Werder Bremen
59' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor S. Vasiliadis Paderborn
67' Wissel Werder Bremen Wissel B. Goller voor P. Bargfrede Werder Bremen
68' Wissel Paderborn Wissel G. Holtmann voor C. Antwi-Adjej Paderborn
84' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor T. Gebre Selassie Werder Bremen
84' Gele kaart Paderborn Gele kaart voor J. Collins Paderborn
84' Wissel Paderborn Wissel S. Michel voor K. Gjasula Paderborn
87' Wissel Werder Bremen Wissel J. Eggestein voor L. Bittencourt Werder Bremen
90' Doelpunt Paderborn Doelpunt S. Michel met assist van S. Mamba Paderborn 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Paderborn
Opstellingen Werder Bremen - Paderborn
De opstellingen van Werder Bremen en Paderborn zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Werder Bremen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paderborn zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Florian Kohfeldt
Coach Steffen Baumgart
Voorbeschouwing Werder Bremen - Paderborn

Werder Bremen en Paderborn treffen elkaar in de 14e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Werder Bremen en Paderborn in de Bundesliga vond plaats op 26 april 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Werder Bremen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Paderborn slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Werder Bremen 1
Winst Paderborn 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Werder Bremen op een 14e positie staat, terwijl we Paderborn terugvinden op de 18e plaats.